Melding misstand resulteert in bedreiging en fraude met tellingen

Alweer een nieuwe melding uit het rivierenland over volstrekt onnodig afschot van beschermde ganzen met verboden lokmiddelen. Melding via 144 resulteert niet in een proces-verbaal voor de jager, maar in een bedreiging van de fotograaf. De personen die belast zijn met de handhaving blijken keer op keer partijdig en pro-jacht.

Lees “Onnodig afschot en een partijdige ambtenaar”

Verder is er veel commotie ontstaan door een bericht dat jagers in Drenthe sjoemelen met de telling van reeën. Door te hoge aantallen op te geven kunnen ze meer afschot realiseren. Aan de reacties op dit bericht is op te maken dat steeds meer mensen de ongebreidelde plezierjacht spuugzat zijn. En wat is de reactie van de politiek, c.q. Henk Bleker? Verdubbeling van het aantal diersoorten waarop puur voor de lol gejaagd mag worden!

Lees “Jagers fraudeerden bij tellen van reeën”

Dit bericht is geplaatst in Misstanden jacht, Nieuws met de tags , , . Bookmark de permalink.